How-to & Style

Tritol te shtepia e Armand Dukes
1:18
syrinet
3 Shikime · 7 ore me parë
Protestuesit djegin flamurin serb
0:05
syrinet
18 Shikime · 1 muaji me parë
Grupi Urban te Kafe Shqeto
17:11
syrinet
99 Shikime · 8 muaj me parë
vi.mp4
0:16
SYRI Kosova
130 Shikime · 10 muaj me parë
Arbnora Fejza Idrizi
10:44
syrinet
168 Shikime · 12 muaj me parë
Ina Zhupa dhe Belind Kellici
1:56
syrinet
243 Shikime · 1 viti me parë
Greva e naftetarve
0:39
syrinet
157 Shikime · 1 viti me parë
Me shume