Top videos

Zhvishet Dafina Zeqiri dhe ben levizje provokuese
0:17
syrinet
1,183 Shikime · 2 vite me parë
Edi Rama me sepate ne dore
0:16
syrinet
987 Shikime · 2 vite me parë
Delfini lind në gjirin e Lalzit
0:15
syrinet
856 Shikime · 1 viti me parë
Elvana Gjata twerk, s’duhen humbur këto VIDEO
0:06
syrinet
807 Shikime · 2 vite me parë
Spoti i protestës së 13 Majit
0:38
syrinet
787 Shikime · 2 vite me parë
Rama video bam bum
0:15
syrinet
741 Shikime · 1 viti me parë
Caught on camera Couple have sex on a rooftop.mp4
0:28
syrinet
709 Shikime · 2 vite me parë
Me shume